Registration Agreement

Hejsa DTFer og hangouts

Du accepterer, ved brug af dette forum, at du ikke poster materiale som er falsk, ukorrekt, grov, vulgær, hadefuld, chikanerende, angribende, truende, blasfemisk, pornografisk materiale, eller på andre måder overtræder dansk eller internationale love. Du accepterer også at du ikke poster materiale som er copyrighted, medmindre du ejer materialet eller har tilladelse af ejeren.

Du er helt og holdent ansvarlig for indholdet af de indlæg du poster. Derudover accepterer du at du holder ejerne samt relaterede websider af dette forum skadesløse for ulovligt indhold.

Når du registrerer dig, skal du vælge et brugernavn. Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE, at du bruger et password som er komplekst og unikt, for at undgå misbrug af din konto.

Efter du har registreret dig og er logget ind i dette forum, vil det være muligt at udfylde en mere detaljeret profil. Det er dit ansvar at give præcise og rigtige informationer.

Vær opmærksom på at vi på alle postede indlæg gemmer din IP adresse.

Vær også opmærksom på at at sitet placerer en cookie, en fil med dine informationer (såsom dit brugernavn og password), i din browsers cache. Dette bruges KUN til at opretholde dit login. Softwaren samler eller sender ikke andre informationer til din computer.

Du accepter også at du gerne vil spille lidt FPS games med dine *|DTF|* venner, og altid vil have det sjovt :)

Bedste *|DTF|* ønsker

PS: IN Danish............ English version to come, untill then accept or use Google Translate ;-)